+31 (0) 318 636363 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Home / Hotmelt

Hotmelt

Welkom bij Intercol, hot-melt lijmen fabrikant, de onafhankelijke hotmelt specialist op het gebied van industriële lijmen. Denk hierbij aan productie, onderzoek, technische ondersteuning en levering uit voorraad. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor koudlijmen, hotmelts, verpakkingslijmen,

etiketteerlijmen, assemblage en kartonnagelijmen. Bovendien is onze Futura hot melt range, gebaseerd op ondermeer PO (Polyeolefine) en Metallocenen, zeer vriendelijk voor uw Hotmelt apparatuur, het gebruik van deze nieuwe generatie thermostabiele hotmelts verlaagd de onderhoudskosten meestal aanzienlijk. Wij zullen alles in het werk stellen om de productiestilstand te beperken, door een snel advies en levering uit voorraad.

Indien u een afspraak wilt maken met één van onze Hotmelt specialisten, een specifieke hot melt nodig heeft voor uw pistolen (bijvoorbeeld laag visceuze hotmelts), of een specifieke kleur, dan kunt u contact met ons opnemen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze niewsbrief

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Contact Intercol

  • Intercol BV
    Marconistraat 7
    6716 AK, Ede
  • +31 (0) 318 63 63 63
  • disclaimer
  • +62 81 769 69 212